hondenWanneer u een dierenarts nodig heeft voor uw hond in regio Oudenaarde, dan bent u bij dierenarts Devos aan het juiste adres. Uw trouwe vriend wordt hier positief en zonder stress ontvangen.

Pubs

Het is belangrijk om met een nieuwe pub zo vlug mogelijk langs dierenarts Devos te gaan, voor een eerste kennismaking en om er zeker van te zijn dat alles in orde is, wordt er meteen een grondige gezondheidscontrole uitgevoerd.

Raad en advies

De dierenarts zal u alle informatie verschaffen die u nodig heeft om een lange en gezonde vriendschap met uw hond te onderhouden, zoals: voedingsadvies, jaarlijkse controle en inentingen, enz..

Senioren

Vanaf de ouderdom van 7jaar wordt uw dier als senior aangezien en wordt er tijdens de jaarlijkse controle een specifiek senioren onderzoek uitgevoerd. Hierover geven we u graag een woordje uitleg tijdens de consultatie in Oudenaarde.

Contact

Tijdens een consultatie geef ik uw hond graag alle aandacht en neem daarom genoeg tijd voor het luisteren naar uw verhaal en de gezondheidscontrole, daarom raad ik u aan om vooraf een afspraak te maken.

U kan mij bereiken via de contactpagina van deze website. Tot gauw!